Home » Malaykord Downloads Uploads Contacts
BIOGAMBAR
Laman pencarian informasi artist Malaysia,Indonesia dan Singapura
dengan kata kunci dan penyediaan data terperinci.

Siapa Erry Putra?


Erry Putra adalah artis Malaysia , sinonim dengan nama panggilan Erry Putra dan menyanyikan lagu-lagu genre pelbagai bukan lagi asing di kalangan peminat-peminat muzik Malaysia. Sebagai artist Lelaki Solo, Erry Putra mempunyai beberapa buah lagu-lagu popular yang boleh dilihat videonya di Youtube . Biodata Erry Putra juga sarat dengan informasi tentang artist bernama Erry Putra yang banyak ditulis tentang beliau di blog-blog atau laman sesawang website diserata Malaysia. Selaku artist yang menyanyikan muzik pelbagai beliau dikenali dikalangan peminat peminat pelbagai di Malaysia . Sosial media seperti facebook , twitter, myspace , friendster dan instagram digunakan oleh artist Malaysia untuk menaikkan follower-follower dan pengikut dan begitu juga boleh kita lihat untuk artist bernama Erry Putra ini yang melakukan perkara yang sama seperti artist-artist yang lain.


Bak kata seorang wartawan "Jika artist itu tidak terpalit dengan kontroversi bukanlah artist namanya" Begitulah lumrah seorang artist yang hangat diperkatakan atas isu-isu hangat dan kontroversi sesetengah artist di Malaysia. Semoga kontroversi yang dikaitkan dengan Erry Putra tidak mematahkan semangat Erry Putra ini untuk berkarya sama ada dalam apa-apa bidang yang diceburi samada ada lakokanan atau nyanyian. Dan begitu juga dengan artist dan anak-anak seni yang mendambakan anugerah dan pengiktirafan sama ada didalam negara atau luar negara dari hasil titik peluh dan pengorbanan artist-artist di Malaysia ini . Hasil dari carian anugerah dan pengiktirafan yang diperolehi oleh Erry Putra adalah pada senarai Wikipedia artist tersebut sendiri. Anugerah ini sama ada dirangkul pada tahun ini atau pada tahun-tahun yang lalu.


Lumrah pasangan kekasih, ingin meneruskan ke langkah seterusnya iaitu mendirikan rumahtangga dan menjadikan pasangannya sebagai suami atau isteri. Begitu juga dengan Erry Putra, mengikut carian kami tentang info status perkahwinan Erry Putra, untuk status perkahwinan dan bilangan anak Erry Putra boleh di lihat di Biodata Erry Putra Foto-foto dan gambar-gambar menarik dan gambar-gambar cantik fotografi milik Erry Putra boleh di lihat di Koleksi Gambar Erry Putra.
keyword: info tentang Erry Putra, cerita tentang Erry Putra, Biodata Erry Putra, Gambar Erry Putra . Foto Erry Putra


Advertisement

0 comments:

Post a Comment