Home » Malaykord Downloads Uploads Contacts
BIOGAMBAR
Laman pencarian informasi artist Malaysia,Indonesia dan Singapura
dengan kata kunci dan penyediaan data terperinci.

Siapa Ezlynn?


Ezlynn adalah artis Malaysia , sinonim dengan nama panggilan Ezlynn dan menyanyikan lagu-lagu genre pelbagai bukan lagi asing di kalangan peminat-peminat muzik Malaysia. Sebagai artist Wanita Solo, Ezlynn mempunyai beberapa buah lagu-lagu popular yang boleh dilihat videonya di Youtube . Biodata Ezlynn juga sarat dengan informasi tentang artist bernama Ezlynn yang banyak ditulis tentang beliau di blog-blog atau laman sesawang website diserata Malaysia. Selaku artist yang menyanyikan muzik pelbagai beliau dikenali dikalangan peminat peminat pelbagai di Malaysia . Sosial media seperti facebook , twitter, myspace , friendster dan instagram digunakan oleh artist Malaysia untuk menaikkan follower-follower dan pengikut dan begitu juga boleh kita lihat untuk artist bernama Ezlynn ini yang melakukan perkara yang sama seperti artist-artist yang lain.


Bak kata seorang wartawan "Jika artist itu tidak terpalit dengan kontroversi bukanlah artist namanya" Begitulah lumrah seorang artist yang hangat diperkatakan atas isu-isu hangat dan kontroversi sesetengah artist di Malaysia. Semoga kontroversi yang dikaitkan dengan Ezlynn tidak mematahkan semangat Ezlynn ini untuk berkarya sama ada dalam apa-apa bidang yang diceburi samada ada lakokanan atau nyanyian. Dan begitu juga dengan artist dan anak-anak seni yang mendambakan anugerah dan pengiktirafan sama ada didalam negara atau luar negara dari hasil titik peluh dan pengorbanan artist-artist di Malaysia ini . Hasil dari carian anugerah dan pengiktirafan yang diperolehi oleh Ezlynn adalah pada senarai Wikipedia artist tersebut sendiri. Anugerah ini sama ada dirangkul pada tahun ini atau pada tahun-tahun yang lalu.


Lumrah pasangan kekasih, ingin meneruskan ke langkah seterusnya iaitu mendirikan rumahtangga dan menjadikan pasangannya sebagai suami atau isteri. Begitu juga dengan Ezlynn, mengikut carian kami tentang info status perkahwinan Ezlynn, untuk status perkahwinan dan bilangan anak Ezlynn boleh di lihat di Biodata Ezlynn Foto-foto dan gambar-gambar menarik dan gambar-gambar cantik fotografi milik Ezlynn boleh di lihat di Koleksi Gambar Ezlynn.
keyword: info tentang Ezlynn, cerita tentang Ezlynn, Biodata Ezlynn, Gambar Ezlynn . Foto Ezlynn


Advertisement

0 comments:

Post a Comment